top of page

GERUMO KONCERTAS SU LIUDU MIKALAUSKU


Patirkite dvasinio ir muzikinio grožio stebuklą tenorui Liudui Mikalauskui kartu su pianiste Beata Vingraite atliekant savo gražiausius kūrinius.


Liudas Mikalauskas – be abejonės kiekvienam Lietuvoje puikiai pažįstamas talentingas ir charizmatiškas solistas, kurio šiltas ir įtraukiantis bendravimas su publika kaskart ištirpdo žiūrovų širdis.


Šv. Kotrynos bažnyčia – tai ypatinga akustika, magiškas apšvietimas, sakrali aplinka, čia suskamba kiekvienas pustonis. Šioje nepaprastoje vietoje išgirsite gerai žinomų ir mažiau girdėtų kūrinių interpretacijas, pasinersite į talento scenoje kuriamą įtraukiančią magiją. Savitas Liudo Mikalausko balsas puikiai geba atskleisti atliekamų kūrinių gylį ir emocinį turinį.


Visos už koncerto bilietus  surinktos lėšos bus skirtos tarptautinės moterų organizacijos Ladies Circle Lithuania socialiniam projektui. Parama teikiama organizacijos globojamoms šeimoms, kurios  susiduria su sunkumais. Kiekvienos šeimos istorija labai jautri ir sudėtinga, o sunkumai - įvairaus pobūdžio. Dalis šeimų yra netekusios vieno iš maitintojų, kitos augina talentingus vaikus, bet neturi pajėgumų plėtoti jų gebėjimus, dar kitos šeimos augina vaikus su negalia arba ankstukus - vaikučius, kurie į šį pasaulį atėjo per anksti. Kiekvienas Jūsų įsigytas bilietas - tai tiesioginė finansinė pagalba šioms šeimoms. Skleiskime gerumą kartu!

Daugiau apie socialinį projektą “Parama šeimoms, susiduriančioms su sunkumais” sužinokite www.ladiescircle.lt




Organizatorius:

„Ladies Circle Lithuania“, kuri yra tarptautinės organizacijos „Ladies‘ Circle International“, vienijančios daugiau nei 13000 moterų iš 39 pasaulio šalių, dalis.

Lietuvoje organizacija veikia jau du dešimtmečius ir jungia veiklias moteris bendrai socialinei ir švietėjiškai veiklai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Gargžduose.

Tu ir Aš visada Mes!

Sudomino? Prisijunk!


Informacija:

Paremti socialinį projektą kita norimo dydžio auką galite į organizacijos sąskaitą:

Asociacija "Ladies Circle Lithuania"

LT857044060006326460

AB SEB bankas

J. Galvydžio g. 5, Vilnius

Įmonės kodas 301533260

Pavedimo paskirtis: Auka su sunkumais susiduriančių šeimų projektui


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page